Εταιρία

Εταιρία

Η μαζική αποστολή sms είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη πλέον στις σύγχρονες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες ως εργαλείο marketing και παροχής υπηρεσιών.
Η εταιρία Web-Builders στην προσπάθεια της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, το 2010 δημιούργησε το worldsms.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σας επιτρέπει να αγοράσετε online, να ανεβάσετε τις λίστες των επαφών σας και να αποστείλετε μαζικά sms σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης με ποιοτική δρομολόγηση και άμεση υποστήριξη.

Τι είναι σημαντικό για εμάς;

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην διατήρηση αλλά και συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε και προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας υποστηρίζοντας τους σε ότι χρειαστούν και επιλύοντας οποιαδήποτε απορία έχουν. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη προτεραιότητα μας!

 Συνεργάτες

 Απευθυνόμαστε σε διαφημιστικά γραφεία και σε άτομα που ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και την αποτελεσματική υποστήριξη που χρειάζεται ένας επαγγελματίας. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς! Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε ένα πλαίσιο συνεργασίας.